Solar Solutions 2021

Solar Solutions 2021

Vanwege het coronavirus is Solar Solutions verplaatst naar 2021. Net als de voorgaande jaren zijn we uiteraard weer aanwezig met onze ballastvrije montagesystemen. Nieuwsgierig hoe je zonnepanelen, de buitenunit van een warmtepomp of zonnecollector ballastvrij monteert op ieder dak met EPDM, PVC of bitumen? Kom dan naar de Solar Solutions of neem contact op via 058 – 288 4739.

 

UPDATE: Solar Solutions is verplaatst naar 2021

 

 

Solar Solutions 2021, wat kun je verwachten?

Solar Solutions is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Naast de 500 innovaties en 100 seminars, is het B2B-event de plek om te netwerken met collega’s. Gelijktijdig vindt ook het event Duurzaam Verwarmd plaats. Dit is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken van de Benelux. 

 

Jual Solar

Voor ons is de Solar Solutions een perfect moment om bestaande- én nieuwe klanten bij te praten over productontwikkelingen, nieuwe producten te introduceren en antwoord te geven op vragen vanuit de markt. Op onze stand tonen we diverse ballasvrije montagesystemen en je herkent onze stand aan de grote videowall, oranje banners in de lucht en grote houten bar. 

 

Wat doen we precies?

Als Jual Solar verkopen we alleen complete systemen en geen losse onderdelen. Hierdoor kunnen we garantie geven op de totale oplossing, zelfs op grote hoogtes (>80m). Om te berekenen hoeveel en welke dakankers je nodig hebt, calculeren we ieder project volledig door. Hiervoor hebben we uiteraard diverse projectgegevens nodig die je kunt aanleveren via ons digitale opnameformulier. Bij de calculatie houden we bijvoorbeeld rekening met de:

  • Maximale wind- en sneeuwlast
  • Terreincategorie en windzone
  • Dakkenmerken (isolatiedikte, dakbedekking en type dakconstructie
  • Maximale belasting per anker (kN)

 

Wat ontvang je van ons?

Naast de benodigde materialen, maken we ook een calculatierapport en legplannen en DWG plannen. Daarnaast komen we bij complexe projecten langs voor een opname en geven de producttraining op locatie. Hierdoor zijn we verzekerd van een stormvaste oplossing. 

 

 

Voordelen Jual Solar 

  • Garantie op complete installatie
  • Totaal-oplossing
  • Zekerheid bij extreem weer
  • Ook geschikt voor warme daken
  • Voor grote hoogtes (>70m)

 

 

Gratis e-tickets Solar Solutions 2020

Ben je installateur, adviseur of bijvoorbeeld constructeur? We hopen je te ontmoeten op onze stand P10.2. Je kunt via ons gratis e-tickets bestellen. Gebruik daarvoor de  invitatiecode TECHNEADUURZAAM.

Let op: deze beurs is uitsluitend voor business to business en is niet ingericht op particulieren


Solar Solutions 2020
7 t/m 9 september
10:00 – 18:00 uur
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1, 2141SB, Vijfhuizen