Zonnepanelen op plat dak zonder ballast

Zonnepanelen op plat dak zonder ballast

Heb je als installateur een project waarbij je zonnepanelen op plat dak zonder ballast moet installeren? Met ons montagesysteem veranker je de installatie rechtstreeks aan de dakconstructie. Daarbij geven we 10 jaar garantie op het complete systeem, zelfs bij extreem weer. Lees hier hoe het montagesysteem werkt. 

 

Zonnepanelen op plat dak zonder ballast

Er zijn veel redenen om zonnepanelen op een plat dak zonder ballast te installeren. Sommige daken zijn simpelweg constructief te licht uitgevoerd om ballast te kunnen gebruiken. Daarnaast speelt bij sommige projecten zekerheid en verzekeringseisen een belangrijke rol. Op hoge gebouwen boven de 25 meter is de installatie met ballast vaak niet verzekerd. Ons ballastvrije montagesysteem veranker je rechtstreeks aan de constructie en is zelfs gebruikt bij woontoren van 80 meter hoog. 

 

Totaal oplossing

Wij hebben alleen totaal-oplossingen die we volledig doorrekenen. Hierdoor kunnen we garanties geven en kies je voor een bedrijfszekere oplossing. We hebben montageframes voor zonnepanelen, buitenunits van warmtepompen, zonnecollectoren en luchtbehandelingskasten. .

  • 10 jaar garantie
  • Geschikt voor warme en koude daken
  • Voor alle hoogtes
  • Oplossingen voor hout, staal en betondak
  • Behoud orginele dakfunctionaliteiten

 

Jual Solar - Zonnepanelen op plat stalen dak - dakankers pv

 

GARANTIE TOT EINDKLEM

Via ons digitale opnameformulier lever je projectdetails aan. Op basis van deze informatie rekenen we het project volledig door. Daarbij houden we bijvoorbeeld rekening met onderstaande punten. Op basis van de calculatie weten we precies hoeveel en welke dakankers je nodig hebt. Maar ook op welke locaties je ze moet installeren. Dit vermelden we allemaal in onze projecttekeningen.  

  • Aangeleverde projectdetails (zie opnameformulier)
  • Windzone en terreincategorie
  • Maximale wind- en sneeuwlast
  • Dakkenmerken zoals isolatiesoort, isolatiedikte en soort dakbedekking

 

 

 

DAKDOORVOEREN PLAT DAK

Om de kabels van de installatie waterdicht door het dak te leiden, hebben we ook een dakdoorvoer voor plat dak. Dit is RVS gebogen 50mm buis met daaraan dezelfde dakbedekking als op locatie. Door de gebogen vorm hoef je op locatie niet meer bochtjes te lijmen.

 

“Installateur of adviseur en nieuwsgierig naar onze ballastvrije montagesystemen? Neem contact op via 058 – 288 47 39 of ons contactformulier

Team Jual Solar Nederland