Zonnepanelen op schuin bitumen dak

Zonnepanelen op schuin bitumen dak

Heb je een project waarbij je zonnepanelen op schuin bitumen dak moet installeren? Dan is het gebruik van ballast is niet verstandig. Hiermee is de kans op verschuiving en daarmee stormschade te groot. De enige stormvaste oplossing is een verankering aan de dakconstructie. Wil je daarbij 10 jaar garantie op het totale systeem en de zekerheid dat het dak 100% waterdicht is? Kies dan voor Jual Solar. 

 

Jual Solar - Zonnepanelen op schuin dak met dakbedekking - geisoleerd staal dak

Zonnepanelen op schuin bitumen dak

Bij het installeren van zonnepanelen op schuin bitumen dak maak je speciale ankers vast aan de constructie. Welk soort anker je daarbij gebruikt, verschilt per type dakconstructie. Zoals de afbeelding links laat zien, gebruik je bij een stalen dak een kantelanker. Na het voorboren van het dak (+ verwijderen isolatie), duw je het anker door de constructie. Vervolgens fixeer je het anker aan de stalen plaat. Bekijk onze installatievideo hoe dat precies werkt. 

 

 

 

100% waterdicht

Om het dak weer waterdicht op te leveren, bevestig je een dakconsole aan de ankers. Hiermee bedoelen we een rvs-rozet met daaraan EPDM, PVC of bitumen dakbedekking. De toegepaste dakbedekking is identiek aan het project. 

 

VOORDELEN JUAL SOLAR

  • Geen verschuiving op het dak
  • Behoud van originele dakfunctionaliteiten
  • 100% waterdicht
  • Bestand tegen extreem weer
  • Dakdoorvoeren voor schuine daken

 

PROJECTDETAILS

Welke constructiemateriaal je precies nodig hebt, verschilt per project. We rekenen ieder project namelijk compleet door op projectspecifieke details. In onze tekeningen vermelden we alle details zodat we garantie kunnen geven op het totale systeem. 

 

BEWEZEN TECHNIEK

Het Jual Solar montagesysteem is een veel gekozen oplossing. Bekijk onze referentiepagina voor een overzicht van gerealiseerde projecten. Hieronder een paar voorbeelden waarbij zonnepanelen op schuin bitumen dak zijn geïnstalleerd. 

 

“Moet je als installateur zonnepanelen op schuin bitumen dak installeren? Informeer naar de mogelijkheden via 058 – 288 47 39 of vul ons contactformulier in”

Team Jual Solar Nederland