Zonnepanelen op schuin epdm dak

Zonnepanelen op schuin epdm dak

Ben je installateur en wil je zonnepanelen op schuin epdm dak installeren? Bij een hellend dak met EPDM dakbedekking is het gebruik van ballast af te raden. Anders gezegd, ballast vergroot de kans op stormschade en bovendien kan de dakbedekking beschadigen. Wil je zekerheid? Veranker het montagesysteem dan aan het dak met Jual Solar. 

 

Jual Solar - Zonnepanelen op schuin dak met dakbedekking - geisoleerd staal dak

Zonnepanelen op schuin epdm dak

Voor een stormvaste bevestiging van zonnepanelen op schuin epdm dak, maak je bij onze oplossing gebruik van dakankers. Deze veranker je rechtstreeks aan de bestaande betonnen, stalen of houten constructie. Hierdoor is de installatie opgewassen tegen extreem weer.

Om garantie te geven op een waterdicht dak, maak je een dakconsole vast aan het anker. Dit is een RVS-rozet met precies dezelfde dakbedekking als bij het project. 

Hoeveel en welke dakankers je precies nodig hebt, verschilt per project. Op basis van specifieke projectdetails rekenen we namelijk exact uit welke montagematerialen je nodig hebt. Ten eerste hou je rekening met de hoogte van het pand en de windzone, verder zijn de dikte van de isolatie en de terreincategorie van invloed. Daarnaast is ook de maximale wind- en sneeuwlast een bepalende factor.

 

100% waterdicht

In tegenstelling tot andere oplossingen, bieden wij maatwerk dakconsoles aan. Daarom voorzien we iedere rvs-rozet van dezelfde EPMD, PVC of bitumen dakbedekking als op locatie. Hierdoor verloopt de installatie snel en eenvoudig. 

 

 

VOORDELEN JUAL SOLAR

  • Garantie op complete systeem
  • Geen verschuiving op het dak
  • Behoud van originele dakfunctionaliteiten
  • 100% waterdicht
  • Bestand tegen extreem weer
  • Dakdoorvoeren voor schuine daken

 

 

PROJECTEN

Het Jual Solar montagesysteem is een bewezen oplossing. Bekijk onze referentiepagina voor een overzicht van gerealiseerde projecten. Hieronder een paar voorbeelden waarbij zonnepanelen op schuin pvc dak zijn geïnstalleerd. 

 

 

“Ben je installateur en wil je zonnepanelen op schuin pvc dak installeren? Informeer naar de mogelijkheden via 058 – 288 47 39 of vul ons contactformulier in”

Team Jual Solar Nederland