Zonnepanelen op schuin pvc dak

Zonnepanelen op schuin pvc dak

Installateur en wil je zonnepanelen op een schuin pvc dak installeren? Bij dit type dak is een traditioneel montagesysteem niet verstandig. De kans dat de installatie gaat schuiven is te groot. Kies je voor zekerheid? Dan is verankering aan de dakconstructie de meest verstandige oplossing. 

 

Jual Solar - Zonnepanelen op schuin dak met dakbedekking - geisoleerd staal dak

Zonnepanelen op schuin pvc dak

Bij het Jual Solar montagesysteem werk je met speciale dakankers en dakconsoles. De ankers fixeer je aan de stalen, betonnen of houten dakconstructie. Met de rvs-rozetten voorzien van dezelfde dakbedekking als op locatie zorg je ervoor dat het dak 100% waterdicht is op te leveren. 

Hoeveel en welke dakankers je precies nodig hebt, verschilt per project. Daarom rekenen wij precies uit wat je nodig hebt, op basis van specifieke projectdetails. Denk hierbij aan de hoogte van het pand, de windzone, dikte van de isolatie en terreincategorie. Ook de maximale wind- en sneeuwlast is een bepalende factor.

 

100% waterdicht

Wij bieden maatwerk dakconsoles aan, in tegenstelling tot andere oplossingen. Daarom voorzien we iedere rvs-rozet in de fabriek van dezelfde EPMD, PVC of bitumen dakbedekking als op locatie. Hierdoor verloopt de installatie snel en eenvoudig. 

 

 

VOORDELEN JUAL SOLAR

  • Garantie op complete systeem
  • Geen verschuiving op het dak
  • Behoud van originele dakfunctionaliteiten
  • 100% waterdicht
  • Bestand tegen extreem weer
  • Dakdoorvoeren voor schuine daken

 

 

PROJECTEN

Het Jual Solar montagesysteem is een vaak gekozen oplossing. Bekijk onze referentiepagina voor een overzicht van gerealiseerde projecten. Hieronder een paar voorbeelden waarbij zonnepanelen op schuin pvc dak zijn geïnstalleerd. 

 

 

“Installateur en wil je zonnepanelen op schuin pvc dak installeren? Informeer naar de mogelijkheden via 058 – 288 47 39 of vul ons contactformulier in”

Team Jual Solar Nederland