Gereedschappen

Voor de installatie van onze ballastvrije montagesystemen heb je een aantal basis gereedschappen nodig. Denk aan een slagmoersleutel, boormachine, smetlijnen en dakdekkersmes. Daarnaast hebben we speciale gereedschappen ontwikkeld voor installatiegemak. 

 

Jual Solar - Trapeziumboor

 

ISOLATIEBOOR

Moet je de dakankers fixeren aan een geïsoleerd dak? Wij hebben speciale isolatieboren. Bij het boren verdwijnt de weggesneden isolatielaag in de boor. Vervolgens haal je de isolatieboor uit het dak en duw je de isolatie eenvoudig uit de buis.

Tip: Snijd eerst een stukje dakbedekking weg. Zo voorkom je dat de boor snel stomp wordt. 

  • 40 x 200mm
  • 40 x 300mm

 

 

 

 

 

Trapeziumboor - Jual Solar montagesysteem

 

TRAPEZIUMBOOR

Bij stalen dakconstructies gebruik je speciale trapeziumankers die achter de (geprofileerde) stalen platen haken. Om de ankers correct te installeren, maak je een gat van 25mm in de stalen constructie. Hiervoor hebben we speciale trapeziumboren.

  • 25/40 x 100mm
  • 25/40 x 400mm

 

 

 

 

OVERZICHT

Ontdek in onze gereedschappen-flyer welke gereedschappen je nodig hebt voor jouw project. 

 

 

INSTALLATIE

Wil je exact weten hoe je onze ballastvrije systemen installeert? Bekijk dan de installatiehandleidingen of hieronder onze instructievideo’s. 

 

 

 

“Installateur of adviseur en interesse in ballastvrije montagesystemen? Neem contact op via 058 – 288 47 39 of ons contactformulier

 

Team Jual Solar Nederland