Jual Solar montageankers

Jual Solar montageankers

Ben je op zoek naar montage anker zonnepanelen? Wij hebben een uniek ballastvrij montagesysteem ontwikkeld. Hierbij gebruik je speciale dakankers, RVS-rozetten met geïntegreerde dakbedekking en een speciaal montageframe. Omdat we ieder project professioneel doorberekenen, kunnen we 10 jaar systeemgarantie geven! 

 

Montage anker zonnepanelen

Ons montage anker zonnepanelen is geschikt voor alle daken met EPDM, PVC of bitumen dakbedekking. Denk aan lichte dakconstructies, woontorens (>25m) of schuine daken met dakbedekking. Welke type dakanker je nodig hebt, hangt van diverse factoren af. Belangrijk hierbij zijn onderstaande kenmerken:

  • Geïsoleerd of niet geïsoleerd dak
  • Plat, schuin of rond dak
  • Betonnen, houten of stalen dakconstructie

 

Jual Solar - Ballastvrij montagesysteem voor platte daken - Oost west opstelling

Aantal dakankers

Het aantal dakankers verschilt per situatie. Dat wil zeggen, in een kustgebied of op een 80 meter hoge woontoren zijn meer dakankers nodig om garantie te kunnen geven. Daarom berekenen we op basis van diverse projectgegevens exact wat je nodig hebt.

 

DAKCONSOLES

Om het dak waterdicht op te leveren, bevestig je een speciale dakconsole/RVS-rozet met geïntegreerde dakbedekkingsplaat aan het anker. Daarom leveren wij de dakconsoles met precies dezelfde dakbedekking (EPDM, PVC of bitumen) als op locatie. Hierdoor hoef je op locatie niet zelf bezig zodat je tijd bespaart en zekerheid hebt.   

 

MONTAGEFRAMES

Voor een stormbestendige oplossing hebben we speciale montageframes ontwikkeld. Nadat je de dakconsoles hebt gemonteerd veranker je de montageframes aan de consoles. De montageframes zorgen voor een minimale windbelasting en behoren daarnaast tot de totaal-oplossing. 

 

 

KANTELANKERS & BETONANKERS

Voor stalen en houten daken gebruik je kantelankers. Na het voorboren van het dak, fixeer je deze aan de dakconstructie. Hierdoor drukt het gewicht van de installatie (incl. zonnepanelen) alleen op het fixatiepunt en niet op de dakbedekking. Voor betonnen daken heb je een speciaal betonanker nodig. Na het voorboren van de betonnen constructie, draai je het anker rechtstreeks in het beton. Hiervoor heb je geen plug nodig.

Jual Solar - Trapezium / kantelanker Jual Solar - Trapezium / kantelanker

 

Jual Solar - Betonanker

 

 

VOORDELEN JUAL SOLAR

Ons montagesysteem onderscheidt zich door systeemgarantie, installatiegemak en zekerheid.

  • 10 jaar systeemgarantie
  • Stormbestendig
  • Installatiegemak
  • Behoud dakfunctionaliteiten
  • Ook voor grote hoogte (>80m)
  • Geen druk op de isolatielaag
  • Geschikt voor pv, zonnecollectoren en warmtepompen

 

 

 

“Installateur of adviseur en interesse in ons ballastvrije montagesysteem? Neem contact op via 058 – 288 47 39 of ons contactformulier

Team Jual Solar Nederland